Viss par cilvēka dzīvības glābšanu
Mēs sniegsim Jums zināšanas, lai Jūs un Jūsu līdzcilvēki justos droši.

Sazinies ar mums + 371 26115775

glabsim@glabsim.lv

Tiešsaistes kursi

Klātienes kursi

Pirmās palīdzības lekcijas

Medicīniskās palīdzības nodrošināšana publiskos pasākumos

SIA "glabsim.lv" piedāvā Jūsu organizētajam pasākumam nodrošināt pirmās palīdzības punktu, kurš ir aprīkots ar visu nepieciešamo, lai glābtu cilvēka dzīvību, kā arī lai sniegtu palīdzību mazāk nozīmīgu traumu un saslimšanu gadījumā.


Uzzināt vairāk

Neatliekamā medicīniskā palīdzība un kardiopulmonālā reanimācija

Apmācības tiek piedāvātas gan stacionārā, gan arī ambulatorā sektora ārstniecības iestādēm. Apmācības vada apmācīttiesīgas ārstniecības personas ar pieredzi netaliekamajā medīcīnā gan pirmsslimnīcas posmā, gan arī stacionāra posmā.


Uzzināt vairāk

glabsim.lv 

Kad sirdslieta pārtop nopietnā nodarbē. Īss video stāsts par to, kas mēs esam, un to, ko mēs darām.

Mūsu moto "Prast palīdzēt - tā nav izvēle, tas ir pienākums!"


covid-19 gads glabsim.lv dzīvē

2020.gads bija pārmaiņu gads. Kad 2019. gada nogalē Ķīnā pirmo reizi saskārās ar nevienam līdz šim nezināmu vīrusu, mēs vēl nezinājām, ko tas nozīmēs visai pārējai pasaulei. Arī mums. 2020. gada martā Latvijā tika izsludināta ārkārtējā situācija un ieviesti ierobežojumi pulcēties. Tas bija trieciens arī mums. Līdz šim mēs savas lekcijas aizvadījām klātienē, taču nu tas vairs nebija iespējams. Nācās meklēt risinājumus. 2020. gada 8. aprīlis mūsu uzņēmuma attīstībā ir ļoti nozīmīgs datums. Tā ir diena, kad aizvadījām savu pirmo online lekciju "Pirmā palīdzība zīdaiņiem un bērniem". Uz lekciju atnāca 15 cilvēki. Mums šķita, ka ir paveikts kaut kas neiespējams, jo neviens līdz šim neticēja, ka pirmo palīdzību var mācīt arī attālināti. Un izrādās - var. Ar katru nākamo lekciju mēs centāmies uzlabot savu sniegumu gan tehniski, gan arī saturiski. Un šodien atskatoties, varam teikt - ir paveikts daudz. Covid-19 ir ne tikai nesis pasaulei milzu postu, bet arī devis nozīmīgu mācību - ne visu ir nepieciešams apgūt klātienē. 



Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.